kolektiv autorů: Zpracování masa pro 3.roč. SOU

kolektiv autorů: Zpracování masa pro 3.roč. SOU

Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.

Cena: od 123,- Kč, Hlídat cenu

Výrobce: Sobotáles

EAN: 9788085920291, ISBN: 8085920298, PN: 8085920298

Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.

kolektiv autorů: Zpracování masa pro 3.roč. SOUkolektiv autorů: Zpracování masa pro 3.roč. SOUkolektiv autorů: Zpracování masa pro 3.roč. SOUkolektiv autorů: Zpracování masa pro 3.roč. SOU

Pro zvětšení klikněte na obrázek

Hlídání ceny

Můžeme vás informovat o každém poklesu ceny nebo až v momentě, kdy cena klesne pod vámi zadanou úroveň. Zasílání zpráv můžete kdykoliv zrušit prostřednictvím odkazu, který je součástí každého informačního emailu.

Hlídané zboží:

kolektiv autorů: Zpracování masa pro 3.roč. SOU

Aktuální cena:

123,- Kč

  • Upozornit na každé snížení ceny
  • Každodenní informace o ceně
  • Upozornit až cena klesne pod