MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování ...

Cena: od 12190,- Kč, Hlídat cenu

Výrobce: Zwilling

EAN: 4009839276019

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše."

Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař

Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa . Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 20 cm dlouhá čepel a komfortní rukojeť "D" tvaru zajistí, že máte nad řezáním plnou kontrolu. Specifický tvar záštity skvěle podpoří asijský úchop nože. Nůž GYUTOH si svou oblibu získal i mezi šéfkuchaři západního stylu vaření.

Specifikace: délka čepele 20 cm, délka rukojeti 13,7 cm, hmotnost 0,187 kg

Řada nožů MIYABI 5000MCD kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný design. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 100 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí . Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný damascénský květinový vzor . K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 19 °. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícícho brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami. Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena z břízy Masur. Struktura a zrnitost dřeviny je na každém kusu jedinečná. Použitý materiál dokonale symbolizuje japonskou úctu k přírodě. Sofistikované zdobení rukojeti spočívá v detailech asijského stylu – nerezová patka s logem, mozaikově strukturovaný zdobný čep a červená linka přinášejí silný estetický zážitek.

Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63

Tvrdost 63 Rockwella

CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování

101 vrstev oceli

Damascénský (květinový) design

Autentický, úzký japonský tvar

Klínový výbrus do tvaru "V"

Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení

Ostří Katana Edge

Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost

Pohodlná rukojeť tvaru "D" z břízy Masur

Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem

Nerezová patka s logem

Doživotní záruka na výrobní vady čepele

Není vhodné do myčky

Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. ...

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD

Pro zvětšení klikněte na obrázek

Hlídání ceny

Můžeme vás informovat o každém poklesu ceny nebo až v momentě, kdy cena klesne pod vámi zadanou úroveň. Zasílání zpráv můžete kdykoliv zrušit prostřednictvím odkazu, který je součástí každého informačního emailu.

Hlídané zboží:

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD

Aktuální cena:

12190,- Kč

  • Upozornit na každé snížení ceny
  • Každodenní informace o ceně
  • Upozornit až cena klesne pod