ZWILLING Vidlička a nůž na maso PROFESSIONAL "S"

ZWILLING Vidlička a nůž na maso PROFESSIONAL

2dílný set PROFESSIONAL "S", obsahuje: 1x Nůž na maso PROFESSIONAL "S", čepel 20 cm, č. výr.: ZW31020201 1x Vidlička na maso PROFESSIONAL "S", délka hrotů 18 cm, č. výr.: ZW31023181 Nůžna maso PROFESSIONAL "S" je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro ...

Cena: od 4970,- Kč, Hlídat cenu

Výrobce: Zwilling

EAN: 4009839175398, PN: ZW35601100

2dílný set PROFESSIONAL "S", obsahuje:

1x Nůž na maso PROFESSIONAL "S", čepel 20 cm, č. výr.: ZW31020201

1x Vidlička na maso PROFESSIONAL "S", délka hrotů 18 cm, č. výr.: ZW31023181

Nůžna maso PROFESSIONAL "S" je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně.

Vidličkana maso PROFESSIONAL "S" je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci.

Série PROFESSIONAL "S"

Klasika mezi kvalitními noži

Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty

Záštita Standard

Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí

Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels

FRIODUR® čepel, kalená mrazem

SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu

Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice

Ruční broušení

Kontrola ostří laserem

Doživotní záruka na výrobní vady čepele

Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit.

Použité technologie a materiály

Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli.

Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi.

Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení.

Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami.

Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože.

Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy .

Údržba nožů ZWILLING

Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější . Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C.

Broušení nožů ZWILLING

Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

ZWILLING Vidlička a nůž na maso PROFESSIONAL

Pro zvětšení klikněte na obrázek

Akční nabídky

Seznam akčních nabídek, cen a slevových akcí, které byste mohli využít při nákupu zboží ZWILLING Vidlička a nůž na maso PROFESSIONAL "S"

Internetový obchod Mall.cz

Black Friday až -80%!

Obchod Mall.cz: To nejlepší z Black Friday!

Obchod: Mall.cz, 12

Internetový obchod Parfémy Notino.cz

Doprava zdarma na bestsellery!

Obchod Parfémy Notino.cz: DOPRAVA zdarma NA VYBRANÉ BESTSELLERY!

Obchod: Parfémy Notino.cz, 1

Zajímají vás akční ceny a nabídky, které nabízejí ostatní internetové obchody?

Zobrazit všechny akční ceny a nabídky

Hlídání ceny

Můžeme vás informovat o každém poklesu ceny nebo až v momentě, kdy cena klesne pod vámi zadanou úroveň. Zasílání zpráv můžete kdykoliv zrušit prostřednictvím odkazu, který je součástí každého informačního emailu.

Hlídané zboží:

ZWILLING Vidlička a nůž na maso PROFESSIONAL "S"

Aktuální cena:

4970,- Kč

  • Upozornit na každé snížení ceny
  • Každodenní informace o ceně
  • Upozornit až cena klesne pod